Járulékfizetés átalányadó alatt

A cikk a 2023 / 02 lapszám 45. oldalán olvasható.


Az átalányadózó egyéni vállalkozók társadalombiztosítási járulék és szociális hozzájárulási adó fizetése gyakorlati példákkal. 2023 január 1-jétől az átalányadózást választó egyéni vállalkozók járulékfizetésének szabályai jelentős mértékben megváltoztak az új göngyölítéses járulékalap megállapításra vonatkozó szabályok és a bevallási és fizetési kötelezettségek negyedévesítése miatt. Cikkünk gyakorlati példákon keresztül kívánja bemutatni az új szabályok alkalmazását.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra