Új trendek a transzferárazásban

A cikk a 2023 / 05 lapszám 15. oldalán olvasható.

Szerző: Berényi Mariann

Címkék: transzferár, kapcsolt vállalkozás


2022 évben kibővült a transzferárazással összefüggő szabályrendszer a hazai jogrendben. Új elemek épültek be mind a társasági adóról szóló törvénybe, mind annak végrehajtására kiadott rendeletbe. Nagyon fontos új határidők léptek életbe! A feltételek teljesítéséhez, az új szemléletű transzferár szabályoknak való megfeleléshez elengedhetetlen a vállalkozások vonatkozó gyakorlatának áttekintése, újragondolása, egy belső transzferaudit elvégzése.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra