Önadózó előfizetői csomag 2020

Velünk 2020-ban is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó adó- és számviteli szaklap - gazdag online szolgáltatásokkal. Előfizetés az Előfizetés az újságra menüpontban.

Az összesen 22.680,-Ft/év előfizetési díjért az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk.

Az előfizetéshez Ajándékcsomag jár, az alábbi szolgáltatásokkal:
● Segédlet könyvelési és beszámoló-készítési rendszerek közötti áttéréshez  (e-könyv)
● Segédlet a szakképzési hozzájárulás gyakorlati képzéssel történő teljesítéséhez (e-könyv)
● Segédlet szoftverek és védjegyek számviteli elszámolásához (e-könyv)
● Általános GDPR megfelelési segédlet 2020 (Forgatókönyv, csekklisták, iratminták,  ekönyv)
● Pmt. alkalmazói kézikönyv 2020 (Segédlet pénzmosás elleni kötelezettségek teljesítéséhez e-könyv
● Cégmenedzselés - Ügyvezetők lapja előfizetés - Önadózó előfizetők és munkatársai  a Cégmenedzselés – Ügyvezetők lapja digitális újság ingyenes elérésére is jogosultságot szerez a www.cegmenedzseles.hu oldalon.
Az Ajándékcsomag elérésének feltétele az Önadózó előfizetői számla határidőben történő kiegyenlítése!

Előfizetőink részére a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

1. Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhetők, illetve mobiltelefonon is. Az újság minden hónap 1. napján jelenik meg, és az előfizetők részére a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti.

2. 2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). A krediteket az előfizetési számlánk igazolja. A kreditek az előfizetési számla keltének megfelelő továbbképzési évben számolhatók el. Az Önadózó Fórum tagságért - amelyhez a www.onadozo.hu oldalon kell regisztrálni - további 2 mérlegképes kredit jár (szervezeti kredit). Adótanácsadók, könyvvizsgálók partnereinknél Önadózó kedvezménnyel szerezhetik meg saját kreditjeiket.

3. Szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak. További ingyenes e-könyvekkel és Segédletekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

4. Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. Lásd itt: www.onadozo.hu/forum  + Az Önadózó Fórum tagsággal további 2 mérlegképes kredit is jár az előfizető max. 3 alkalmazottjának.

5. Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. regisztráljon a www.onadozo.hu oldalon, hozza létre előfizetői fiókját, és munkatársai önálló belépésére az alkalmazotti fiókokat, ahonnan az Önadózó online előfizetői szolgáltatásokat személyesen, saját nevük alatt vehetik igénybe.

6. Önadózó Expressz: e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal. Már 16 ezren olvassák. Feliratkozás itt: www.onadozo.hu/hirlevel/

7. Önadózó Könyvelői Szaknévsor: előfizetőink regisztrálhatnak a www.vpont.hu alatti szaknévsorban, ha a saját logót (fényképet/ is feltöltik, az adatok megjelennek az Önadózó és a Cégmenedzselés honlapon is.

8. Önadózó képzési kedvezmény: állandó partnereink – Penta Unió, Sämling, Infoszféra - által szervezett képzés, konferencia díjából Önadózó előfizetői kedvezmény vehető igénybe - a www.onadozo.hu oldalon meghirdetendő részvételi feltételek szerint Ez a kedvezmény könyvvizsgálói, adótanácsadói kreditet adó képzésekre is igénybe vehető.

9. Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kap újságot, könyvet, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. A www.onadozo.hu oldal használatához, regisztrációhoz e-mailben is és telefonon is segítséget adunk. E-mail: info@onadozo.hu - Telefon: 06 30 158 8787

Az előfizetés megrendelése esetén elektronikus  számlát küldünk. Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

Előfizetés itt! www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/


Vissza az előző oldalra