Önadózó előfizetői csomag 2020

Velünk 2020-ban is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó adó- és számviteli szaklap - gazdag online szolgáltatásokkal. Előfizetés az Előfizetés az újságra menüpontban.

Előfizetési díj 12 hónapra 23.940,-Ft, vagy 1.995,-Ft/ hó. 

Előfizetőink részére a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

 Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhetők, illetve mobiltelefonon is. Az újság minden hónap 1. napján jelenik meg, és az előfizetők részére a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti.

Ingyenes Jogsegélyvonal: az Önadózó ingyenes jogi tanácsadással segíti előfizetőit: veszélyhelyzeti rendeletek értelmezése, munkajog, adózás, adatvédelem. dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon és e-mailben feltett kérdésre.

2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). A krediteket az előfizetési számlánk igazolja. A kreditek az előfizetési számla keltének megfelelő továbbképzési évben számolhatók el. Az Önadózó Fórum tagságért további 2 mérlegképes kredit jár (szervezeti kredit). Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra mérlegképes könyvelőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Mérlegképes kredit igazolása.

2 Adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kredit  (szervezeti kredit) az Önadózó Fórum tagság esetén. Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / Adótanácsadói, adószakértői kredit igazolása.

●Szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak. További ingyenes e-könyvekkel és Segédletekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

 Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. Lásd itt: www.onadozo.hu/forum  + Az Önadózó Fórum tagsággal további 2 mérlegképes és adótanácsadói, adószakértői kredit is jár az előfizető max. 3 alkalmazottjának.

Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. regisztráljon a www.onadozo.hu oldalon, hozza létre előfizetői fiókját, és munkatársai önálló belépésére az alkalmazotti fiókokat, ahonnan az Önadózó online előfizetői szolgáltatásokat személyesen, saját nevük alatt vehetik igénybe.

Önadózó Expressz: e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal. Már 16 ezren olvassák. Feliratkozás itt: www.onadozo.hu/hirlevel/

●Cégmenedzselés - Ügyvezetők Klubja előfizetői tartalmainak ingyenes elérése a www.cegmenedzseles.hu oldalon. Lépjen előfizetőként a www.onadozo.hu oldalon. Ha regisztrál a www.cegmenedzseles.hu, az Önadózón használt e-mail címével belépve érheti el az előfizetői tartalmakat. 

Önadózó Könyvelői Szaknévsor: előfizetőink regisztrálhatnak a www.vpont.hu alatti szaknévsorban, ha a saját logót (fényképet/ is feltöltik, az adatok megjelennek az Önadózó és a Cégmenedzselés honlapon is.

Önadózó képzési kedvezmény: állandó partnereink – Penta Unió, Sämling, Infoszféra - által szervezett képzés, konferencia díjából Önadózó előfizetői kedvezmény vehető igénybe - a www.onadozo.hu oldalon meghirdetendő részvételi feltételek szerint Ez a kedvezmény könyvvizsgálói, adótanácsadói kreditet adó képzésekre is igénybe vehető.

Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kap újságot, könyvet, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. A www.onadozo.hu oldal használatához, regisztrációhoz e-mailben is és telefonon is segítséget adunk. E-mail: info@onadozo.hu - Telefon: 06 30 158 8787

Az előfizetés megrendelése esetén elektronikus  számlát küldünk. Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

Előfizetés itt! www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/


Vissza az előző oldalra