Új év - jobb ügyvitel az Önadózóval!

Döntsön gyorsan a 2021-es évben!

Kezdje az új évet az ÖNADÓZÓ csomag előfizetésével! Most korlátozott ideig a RÉGI ÁRON:

Önadózó előfizetői csomag 2021.1-12. hóra: most 24.696,-Ft korlátozott ideig!

Előfizetek még a régi áron ➡

(A papíralapú újság előfizetése magában foglalja az e-Önadózót is (ahol a cikkeket webes és úsjgág-pdf formátumban is olvashatja) és valamennyi online szolgáltatásunkat: 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ftért. Ezzel a megelőző évek lapszámainak teljes tartalmát is elérheti. 
Előfizethet a print lap mellőzésével is az e-Önadózóra + online csomagra, ekkor azonban 5% áfa helyett 27% áfát kell felszámítanunk)

Még nem döntöttem, ingyenes bemutatószámot kérek. ➡

MIT AD ÖNNEK AZ ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐI CSOMAGJA?

Velünk 2021-ben könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, elkerülni a buktatókat - és követni a digitális átállás feladatait.  Szerzőink a Pénzügyminisztériumból  a gyakorlat számára értelmezik az aktuális változásokat. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. 2021-ben ingyenesen hívható Jogsegélyvonallal és e-ügyintézés támogatással bővítjük szolgáltatásainkat.  Most még a régi áron fizethet elő és járnak hozzá számviteli, pénzmosás elleni és GDPR szabályzat mintáink is. 

Összefoglalva: az ÖNADÓZÓ előfizetői csomag egy komplex VÁLASZADÓ szolgáltatás az Ön munkavégzésének támogatására:

- Újságcikkeink folyamatosan szállítják a válaszokat a „hogyan kell ezt csinálni?", „miként kell ezt értelmezni?" és a „mi változott már megint?" kérdésekre.

- Gyorskérdés szolgáltatásunkkal online választ kaphat az aznapi égető kérdésére is.

- Jogi Segélyvonal szolgáltatásunkkal telefonon válaszolunk a kapcsolódó jogi kérdésekre is.

- E-ügyintézés támogató szolgáltatásunkkal segítjük a kötelező elektronikus alkalmazások használatát.

- Szabályzatainkkal kész megoldásokat vehet át, nem kevés munkaterhet megtakarítva ezzel. (Tekintse meg mit kaphat ingyen, vagy jelentős kedvezménnyel: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/ )

- És az előfizetéssel még továbbképzési kredit is jár!

Előfizetek még a régi áron ➡

Még nem döntöttem, ingyenes bemutatószámot kérek. ➡


Vissza az előző oldalra