Pénzbeli Ellátások 2023. Július 1-től

2023. július 1-től jelentősen változnak az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait, valamint a baleseti táppénzt érintő jogszabályok.

 • Formátum: Könyv (nyomdai)
 • Kiadó: Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft.
 • Kiadás éve: 2023
 • Szerző: Farkasné Gondos Krisztina
 • Terjedelem: 175 oldal

Ár: 9 900 Ft
Előfizetői kedvezmény: 20%
Kedvezményes ár előfizetőknek: 7 920 Ft
Postaköltség: 900 Ft

  db  

Részletes leírás
 • 2023. július 1-től jelentősen változnak az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait, valamint a baleseti táppénzt érintő jogszabályok.
  A módosítások egy része technikai jellegű, azonban tekintettel arra, hogy az ellátásokra vonatkozó igényt minden esetben a munkáltatóhoz kell benyújtani, így a módosítások valamennyi foglalkoztatót érintik, függetlenül attól, hogy működtet társadalombiztosítási kifizetőhelyet vagy sem. A kifizetőhelyek adatszolgáltatása, valamint a kifizetőhelyi elszámolás rendszere is teljesen új lesz.
  A pénzbeli ellátások megállapításával és folyósításával kapcsolatban is történnek változások, melyekről új szakkönyvünk részletes ismertetést nyújt. 
  A szakkönyvben nemcsak a változásokról lesz szó, hanem a mindennapi gyakorlatban felmerülő problémákról is átfogó, gyakorlatias képet mutatunk. Mind a foglalkoztatóknak, mind az ügyintézőknek, mind az igénylőknek érdeke, hogy betegség, gyermekvállalás, vagy baleset esetén minél hamarabb és jogszabálynak megfelelően sor kerüljön az ellátások megállapítására és kifizetésére.
  A szakkönyvet mindazoknak ajánljuk, akik valamilyen módon részt vesznek az igények átvételében, továbbításában, megállapításában, illetve folyósításában.
  Külön kiemelnénk az érintettek közül a könyvelőket, könyvelőirodákat, HR szakembereket, cégvezetőket és a kifizetőhelyi feladatokat ellátó ügyintézőket.


Vissza az előző oldalra