5 remek tipp az L-SOFT bérszámfejtés üzletágának igazgatójától, ha kiszerveznék a bérszámfejtést!

Forrás: L-SOFT

Kiszervezés előtt mindenképpen jól jönnek Kardos Zoltánnénak, az L-SOFT bérszámfejtés szolgáltatás üzletága igazgatójának tippjei. Tekintse meg a videót is...

1. tipp – kérdés: Lehet jelentősége a bérszámfejtés kiszervezésénél annak, hogy mikorra ütemezzük a döntéselőkészítést, majd az éles indulást?

Éva: Bizony, óriási jelentősége van a kezdeti adatfeltöltések, sőt, akár a kapcsolódó költségek szempontjából is!  Naponta tapasztalom, hogy sokan meglepődnek ezen, de kulcsinformáció a kiszervezés projekt szempontjából az, hogy mikor történhet az első számfejtés.A jól előkészített januári éles indulás minden szempontból az optimális.

DE! Örömmel mondhatom, hogy nálunk az L-SOFTnál az évközi éles indulás is megoldható, sőt a legújabb fejlesztésekkel sikerült megoldani, hogy az adatbetöltések is túlnyomórészt szoftveresen történjenek, vagyis spórolunk az emberi idővel, így a költségekkel is!

Tehát ha kiszerveznénk a bérszámfejtést, időben kezdjük el előkészíteni az ideális projektet, és időzítsük a következő év elejére az éles indulást!

További tippek és a videó megtekinthető itt!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra