Előfizetés az újságra

Önadózó újság előfizetési díj egy évre januártól - decemberig (1-12 hónap) 22 680 Ft, havonta csak 1 890 Ft.
Külön postaköltséget nem számolunk fel.

Az előfizetésről elektronikus számlát küldünk.

Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó?
Kattintson ide és megtudja!

Előfizetési adatok Jelölje be, hogy melyik hónaptól - havi lapszámtól - kéri az előfizetést és válasszon egy fizetési módot!

Az Önadózó újság papíralapú előfizetése esetén is jár az e-Önadózó szolgáltatás, azaz a cikkeket belépés után az interneten is olvashatja.
Csak e-Önadózó előfizetése esetén a cikkeket csak az interneten olvashatja és nem küldjük havonta a papíralapú újságot.
A papíralapú termékre 5%, az elektronikus formátumra 27% az áfa kulcsa.

Az előfizetés kezdő időpontját év közben szabadon megadhatja, és január 1-ig visszamenőlegesen is kérheti az előfizetést, ezesetben a korábban megjelent lapszámokat is postázzuk és elérheti.
A tárgyévet megelőző lapszámok az előfizetőknek ingyenesek.

2019. november 1. - 2020. december 31.

nettó 25 200 Ft + 5% ÁFA = bruttó 26 460 Ft / példány

Bankkártyás fizetést választva az űrlap elküldése után könnyedén rendezheti az előfizetési díjat.
Átutalás esetén a díjat a visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra kérjük befizetni.
Csekkes fizetés esetén a megadott címre küldjük a befizetéshez használható csekket.

Számlázási adatok Kérjük, adja meg számlázási adatait.

- -

Az előfizetés elküldésével a megadott számlázási e-mail címre azonnal küldjük a számlát, ezért kérjük, működő e-mail címet adjon meg!

Kézbesítési adatok Kérjük, adja meg azt a címet ahoval a lapot kézbesíthetjük. Amennyiben a biztos kézbesítéshez szükséges, a cégnév mellé adja meg a kapcsolattartó nevét is.

Kapcsolattartói adatok Kérjük, adja meg kapcsolattartói adatait.

Az előfizetés elküldésével a megadott e-mail címre pár perc múlva automatikusan küldjük a számlát, kérjük kiegyenlítését. Számlánk elektronikus számlának minősül. Előfizetői fiókját az ellenérték bankszámlánkon történő jóváírása után automatikusan létrehozzuk, és erről e-mailben tájékoztatjuk, vagy ha fiókja, korábban már létezett, aktiváljuk, és ezzel minden online előfizetői szolgáltatást igénybe vehet. Első belépéskor fiókjában adja meg a hiányzó adatokat, létrehozhat alfiókokat, amellyel az előfizető alkalmazásában álló munkatársak önállóan használhatják az oldalt. Az online fiók jogosulatlan - nem előfizetői használata - nem megengedett, a jogosulatlanul használt fiókot rendszerünk automatikusan letiltja. A papíralapú újságot minden hónap első napjától a Posta útján kézbesítjük. A lapszámok tartalma internetes formátumban minden platformon olvasható. Az előfizetést a tárgyév október, november hónapjában automatikusan hosszabbítjuk a következő évre, kivéve, ha az előfizető a lemondását jelzi.


Vissza az előző oldalra