Fizetési és szállítási feltételek

1. Önadózó újság előfizetés
 
Fizetés:
Az előfizetés megrendelése alapján elektronikus számlát küldünk. Az előfizetés a számla kiegyenlítésével él. 

Szállítás:
Az Önadózót a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti, minden hónap első napjától kezdődően.  Kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, ha az aktuális lapszámot a tárgyhónap 10-éig nem kapta volna meg. A megrongálódott, vagy nem kézbesített újságot kérésre pótoljuk.

Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdés, észrevétel, panasz, reklamáció az Ügyfélszolgálatunkon.
 
2. Könyv, e-könyv, újság

Fizetés:
Előre kérjük a megjelölt ellenérték és postaköltség átutalását bankszámlánkra (Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043). Csekkes fizetés esetén postai úton csekket küldünk. Utánvétes fizetést nem alkalmazunk.

Szállítás:
A terméket az ellenérték bankszámlánkra érkezésének napján számlázzuk és postai úton feladjuk. A számlát elektronikus úton küldjük. Az ilyen számla pénzügyi teljesítést már nem igényel.

Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdés, észrevétel, panasz, reklamáció az Ügyfélszolgálatunkon.

3. Készpénzes vásárlásra csak Ügyfélszolgálatunkon van lehetőség, ahol a terméket személyesen átveheti, egyidejűleg kiállítandó készpénzfizetési számlája kiegyenlítése mellett.

4. Elállás: Az átvételtől számított 15 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezesetben vissza kell juttatnia a terméket, és visszautaljuk az ellenértékét.


Vissza az előző oldalra