Fizetési és szállítási feltételek

1. Önadózó újság előfizetés
 
Fizetés:
Az előfizetés megrendelése alapján elektronikus számlát küldünk. Az előfizetés a számla kiegyenlítésével él. 

Szállítás:
Az Önadózót a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti, minden hónap első napjától kezdődően.  Kérjük jelezze az info@onadozo.hu e-mail címen, ha az aktuális lapszámot a tárgyhónap 10-éig nem kapta volna meg. A megrongálódott, vagy nem kézbesített újságot kérésre pótoljuk.

Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdés, észrevétel, panasz, reklamáció az Ügyfélszolgálatunkon.
 
2. Könyv, e-könyv, újság

Fizetés:
Előre kérjük a megjelölt ellenérték és postaköltség átutalását bankszámlánkra (Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043). Csekkes fizetés esetén postai úton csekket küldünk. Utánvétes fizetést nem alkalmazunk.

Szállítás:
A terméket az ellenérték bankszámlánkra érkezésének napján számlázzuk és a számlával együtt postai úton, vagy futárszolgálattal feladjuk. Az ilyen számla pénzügyi teljesítést már nem igényel.

Fizetéssel, szállítással kapcsolatos kérdés, észrevétel, panasz, reklamáció az Ügyfélszolgálatunkon.

3. Készpénzes vásárlásra csak Ügyfélszolgálatunkon van lehetőség, ahol a terméket személyesen átveheti, egyidejűleg kiállítandó készpénzfizetési számlája kiegyenlítése mellett.

4. Elállás: Az átvételtől számított 15 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezesetben vissza kell juttatnia a terméket, és visszautaljuk az ellenértékét.


Vissza az előző oldalra