Súgó

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ
REGISZTRÁCIÓ: AZ ÖNADÓZÓ FIÓK / ALFIÓK LÉTREHOZÁSA
ÖNADÓZÓ ÚJSÁG MENÜ
ÖNADÓZÓ ONLINE MENÜ
ÖNADÓZÓ FÓRUM SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA
WEBÁRUHÁZ MENÜ
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Az oldalon regisztráció nélkül olvashatók a nem előfizetőknek szóló hírek, és további értékes tartalmak is.

Az oldal zárt tartalmait csak az Önadózó újság előfizetői, képzési szolgáltatások megrendelői érhetik el – ehhez nekik is regisztrálni kell az oldalon, a számlájukon található ügyfélkód, illetve befizetés-azonosító megadásával.

REGISZTRÁCIÓ: AZ ÖNADÓZÓ FIÓK / ALFIÓK  LÉTREHOZÁSA

Az Önadózó előfizetői, konzultációs szolgáltatásai igénybevételéhez a felhasználónak létre kell hoznia az Önadózó Fiókot, és itt meg kell adnia a számlázási és elkapcsolattartói adatokat.

Az Önadózó Fiókban az alkalmazottak részére öt Alfiók hozható létre, amellyel az alkalmazottak önálló belépéssel használhatják az oldalt, illetve személyes adataik megadásával igénybe vehetik az Önadózó Fórum tagság után járó 2 mérlegképes krediet. 

Az alfiók létrehozása az Önadózó Fiók menüjével kezdeményezhető, a fiókot létrehozásáról az alkalmazott e-mailben tájékoztatást kap, és nekik kell elvégeznie a fiókja aktiválását.

A belépési azonosítók átadása jogosulatlan személyeknek, illetve jogosulatlan (nem alkalmazott) személyek regisztrációja nem engedélyezett, ennek biztosítására technikailag is megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Ha a regisztrációval és a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre vagy hívja a következő telefonszámot: 06 30 158 8787.

ÖNADÓZÓ ÚJSÁG MENÜ

A legegyszerűbb itt előfizetni az újságra, amellyel jogosultságot szerez a www.onadozo.hu korlátlan használatára is. Ehhez regisztráljon.
Az egyedi lappéldányok árai jelentősen meghaladják az előfizetői árat – érdemes inkább előfizetni.
Előfizetők részére a tárgyévet megelőző évek lappéldányai ingyenesek.
Az Önadózó újság elektronikus kiadása (e-Önadózó) csak előfizetők által elérhető, olvasásához regisztrálni kell az oldalon.

ÖNADÓZÓ ONLINE MENÜ

A Hírek almenüben megtekintheti aktuális és korábbi híreinket. Ezek egy része csak előfizetők által olvasható. A régebbi hírek között évek és kategóriák szerint is kereshet.

Az Önadózó Expressz Hírlevél már többéves, és igazán kedvelt termékünk, hetente már több mint 15 ezer regisztrált felhasználó várja. Garantáljuk adatai törvényes kezelését, iratkozzon fel nyugodtan, annál is inkább, mert bármikor le is iratkozhat. Viszont ebben a kötetlen kapcsolatban értékes információkra számíthat. Hírlevelünk reklámot is tartalmazhat, azonban a szakmai tartalom az elsődleges.
Böngésszen Iratmintáink és Segédleteink között. Van amelyeik csak előfizetőknek szól, azért értékes tartalmakat hagytunk szabadon is.

ÖNADÓZÓ FÓRUM SZOLGÁLTATÁS ÉS HASZNÁLATA

Az Önadózó Fórum az Önadózó konzultációs szolgáltatása, amelyek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. A szakértői válaszokat teljes terjedelmében csak az előfizetői jogosultsággal rendelkező felhasználók láthatják.

Az Önadózó Fórum tagsággal további 2 mérlegképes kredit (szervezeti kredit) is jár az előfizető max. 3 alkalmazottjának.

Az Önadózó Fórum szolgáltatás igénybevételéhez az oldalon való regisztrációval az Önadózó fiók, az előfizetői alkalmazottai vonatkozásában alfiók létrehozása szükséges.

A KÉRDÉSFELTEVÉS / HOZZÁSZÓLÁS MENETE:

1. Regisztráció a honlapon - vagy ha már regisztrált: Belépés.
2. Önadózó fiók Státusz rovatában előfizetőnek kell szerepelnie. Ellenőrizze le, és ha előfizetőként nem az, írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre a beállításhoz.
3. Válasszon kategóriát (ÁFA, TAO, SZJA, ART, SZÁMVITEL stb.) ahova kérdését besorolja.
4. Új kérdés feltevése.
5. Tegye fel kérdését és küldje el.
6. Hozzászóláshoz Belépés után válassza ki az érintett Témát

WEBÁRUHÁZ MENÜ

Önadózó előfizetőknek a nem ingyenes  e-könyvek és szabályzatok árából 50% előfizetői kedvezményt biztosítunk. Vásárláshoz regisztráció szükséges.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Reméljük itt minden felmerülő kérdésére választ talál. Igyekeztünk teljes körű tájékoztatást adni, és elérhetővé is tenni az Önadózó kiadóját. Biztosíthatjuk arról, hogy kérdéseit megválaszoljuk, fizetési, szállítási panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kap újságot, könyvet, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. Ezen kérdések rendezésében az elmúlt években nagy gyakorlatot szereztünk.

A www.onadozo.hu oldal használatában, az előfizetői szolgáltatások elérésében e-mailben (info@onadozo.hu) is és telefonon (30 158 8787) is segítséget adunk.

Önadózó Kiadó és Szerkesztőség
Adónet.hu Zrt.
dr. Szabó Tibor vezérigazgató


Vissza az előző oldalra