Végtörlesztés: lakástakarékból, életbiztosításból

SZJA

Nyomtatás
Forrás: Önadózó

Címkék: végtörlesztés


Elképzelhetõ, hogy valaki a lakás-takarékpénztári megtakarítást használja fel a deviza lakáshitelének végtörlesztésére, de aki új szerzõdés alapján akar azonnali forinthitelhez jutni, annak szigorú feltételeknek kell megfelelnie - mondta a Fundamenta Lakásvásár megnyitóját megelõzõ konferencián Gergely Károly, a Fundamenta Lakáskassza Zrt. elnök vezérigazgatója pénteken, Budapesten.

Lakástakarékból, életbiztosításból is lehet végtörlesztés

A pénteken nyíló és vasárnap záródó rendezvény konferenciáján Akar László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója arról is beszélt, hogy a végtörlesztés elõre nem látható változásokat indíthat el a pénzügyi szférában. Például a kedvezõ árfolyamú törlesztés miatt hozzányúlhatnak az emberek az életbiztosításukhoz, az önkéntes nyugdíjbiztosításukhoz, a kisebb cégek tulajdonosai pedig odább tolják a szállítóik kifizetését, hogy a nekik járó pénzbõl törlesszék a hitelüket.

***

Kérjen ingyenes Önadózó bemutató számot!

Az Önadózó újság egy korábbi számának megküldésével Ön betekintést nyerhet abba a mûhelymunkába, amellyel havonta többezer vállalkozás, intézmény és tanácsadó részére nyújtunk segítséget, szakmai információkat, megoldásokat adókötelezettségeik szakszerû teljesítéséhez. Önadózó - az adózók lapja. Adó - Tb - Számvitel - Munkaügy a gyakorlatban, havonta 64 oldalon. A megadott postacimre megküldjük, jelezze e-mailben: info@onadozo.hu
 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra