Kata utáni adózási módok összehasonlító kalkulátora

Forrás: FairConto | Szerző: Ruszin Zsolt

Címkék: KATA


A katázásról való áttérés adótervezést igényel. Jelenleg százezrek érdeklődnek a hiteles adószámítások iránt. Számukra jelent a FairConto Zrt. ingyenes adókalkulátora szakszerű, részletekbe menő megoldást.

Elkészült a FairConto Zrt. kiadózási kalkulátora, amelyet a 2022. év 4 hónapjára (2022.09.01-2022.12.31) és 2023 évre fejlesztettek ki a köztársasági elnök aláírására váró törvény alapján.

A kalkulátorokhoz táblázatszerkesztő programra van szükség, ebből több elérhető ingyenesen mobil- vagy asztali alkalmazásként.

Nem javasolható, hogy a táblázat PDF-é legyen átalakítva és úgy kerüljön terjesztésre. A táblázatokban gyakoriak a magyarázó jegyzetek, amikre a cellák jobb felső sarkában lévő piros jelek utalnak. 

Kizárólag a sárga cellák szerkeszthetőek, ami az egyes adónemekkel való összehasonlíthatóságot biztosítja.

A táblázat használatáért a FairConto Zrt. nem számít fel ellenértéket, az szabadon terjeszthető, felhasználható. A FairConto Zrt. nem vállal direkt, vagy hallgatólagos felelősséget a felhasználás során keletkezett következtetések és döntések eredményéért, vagy a kalkulátor esetleges számítási hibáiért, vagy a kérdésekben is szereplő torzító hatásokért. 


Kapcsolódó dokumentumok


Vissza az előző oldalra