kiemelt témák: Mérlegképes könyvelők Könyvvizsgálók Adótanácsadók Vezető állású munkavállalók Vállalkozók

Legfrissebb hírek

Exkluzív ajánlat Önadózó előfizetőknek. Koktélozzunk együtt 2017-ben (is)!

ELŐFIZETŐI HÍREK

Az előző évek sikereinek köszönhetően 2017-ben is megrendezésre kerül a PENTA UNIÓ Zrt.-vel közös szervezésben a 16 kreditpontos KönyvelőKoktél konferencia, melyre 50% kedvezménnyel jelentkezhetnek előfizetőink!

Előzetes az Önadózó márciusi számából - fontos témák, gazdag tartalom

ELŐFIZETŐI HÍREK

Bemutatjuk az Online Beszámoló Űrlapkitöltő Rendszert * A munkába járás költségtérítése * Előleg vagy előre fizetés? * Külföldről történő gépjármű vásárlás áfa vonzata * Évzárás kapcsolt vállalkozások esetén * Társasági adóalap módosítás 2016. II. * IFRS Állami támogatások elszámolása és az állami közreműködés közzététele * A bölcsődei, óvodai ellátás és szolgáltatás adómentességének szabályai * Önálló tevékenységet folytatók adóelőlege * Családi gazdálkodók - közös őstermelői igazolvánnyal rendelkezők adózása * Egyéni vállalkozók, mezőgazdasági őstermelők iparűzési adózása * Cégautóadózás gyakorlati megközelítésben * Utazási költségtérítés az egészségbiztosításban * Garantált bérminimum: mihez kell középfokú végzettség? - Önadózó újság előfizetése 2017. 3-12. hóra 17.850,-Ft - Előfizetés a számlázási és postázási cím megadásával: info@onadozo.hu

NGM: lakóépületek energetikai korszerűsítésére lehet pályázni

ELŐFIZETŐI HÍREK

A kölcsönt a természetes személyek 500 ezer forinttól 10 millió forintig, a társasházak és a lakásszövetkezetek pedig lakásonként 500 ezertől 7 millió forintig igényelhetik. A hiteligényléseket 2017. április végétől lehet benyújtani a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által kialakított MFB Pontoknál.

Kreditpontok IFRS szakterületen

ELŐFIZETŐI HÍREK

Szerezze meg a szükséges kreditpontokat a Sämling kreditpontos képzésein! 3 napos IAS-IFRS, Konszolidált beszámoló képzés, Halasztott adó, IFRS Mesterkurzus, 5 fontos és időszerű IFRS a gyakorlatban – Online képzés. Az Önadózó hírlevél feliratkozói számára 10 % kedvezménnyel!

Itt van a jövedéki engedélyek átváltásának határideje

EGYÉB ADÓK

Hamarosan itt az első fontos határidő, amely a jövedéki törvény hatálya alatt működő – dohányáruval, alkoholtermékekkel, üzem- és kenőanyagokkal, illetve energiatermékekkel foglalkozó - cégeket érinti. Az új jövedéki törvény április elsején lép hatályba, de az engedélyköteles tevékenységek folytatásához a korábbi engedélyek megújítására van szükség – ezen határidőket összegzi Falcsik István, az RSM Hungary vám és jövedéki üzletágvezetője alábbi bejegyzésében.

További híreink »

Olvasói vélemények

 • Gondolkodom az előfizetésen, mert kezd abnormálissá válni MO-n a jogi helyzet. 35 éve vagyok a szakmában, de most semmiben nem vagyok biztos.

  B.L.É.

 • Nagy elismeréssel adózunk az Önadózó szerkesztésével kapcsolatban. El kell mondjam, nagyon sok kiadványt lemondtunk a jövő évtől, de az Önadózót biztosan nem fogjuk, mert nagyon sok értékes információt találunk benne.

  Hochschornerné Strasszer Éva

 • Ebben minden benne van. A többi nyugodtan lemondható!

  T.A.

 • Talán már több, mint egy évtizede, hogy évről-évre támaszunk és szakértő társunk az Önadózó Szaklap. Ezúton megköszönjük a színvonalas és megbízható tartalmat, amelyhez hasonlót továbbra sem találunk a szakmában.

  Kristóf Jánosné

 • Köszönet a KIVA-kalkulátorért. Ez az első, ami teljesen érthető és áttekinthető, nemcsak a háttérben számol néhány adatból. Én is valami hasonló levezetést terveztem összeállítani, nagyon köszi, hogy nem kellett. 

  Móczár Magdolna

Rovatok