Változások az egészségbiztosítás pénzbeli ellátási területén 2024-ben

A cikk a 2024 / 02 lapszám 31. oldalán olvasható.


Már évek óta úgy lépünk át az előző évből a következőbe, hogy az egészségbiztosítás pénzbeli ellátási területén is, jogszabály módosítások sokaságával találkozunk az új év első napjaiban. Nem történt ez az idén sem másképp. Egy csokorba foglaltuk azon módosításokat, amelyek a mindennapos feladatellátás során ismernünk kell. Jelentős változás a 2024. január 1-jétől az egészségbiztosítás pénzbeli ellátások, beleértve a méltányosságból kérelmezhető pénzbeli ellátások, a baleseti táppénz iránti kérelmek benyújtására rendszeresített nyomtatványok lecserélése, a nyomtatványok keretprogramjának ÁNYK-ról SZÜF-re történő áttérése. Ezen nagymérvű módosítás mellett, kisebb pontosító módosításokat is tartalmazza e témában cikkünk.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra