A kisvállalati adó bevallása a 2023-as adóévről

A cikk a 2024 / 05 lapszám 25. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Németh Nóra

Címkék: KIVA, kisvállalati adó


Nemcsak a társasági adó alanyainak fontos dátum a 2024. május 31-e, hanem a kisvállalati adó alanyainak is, hiszen ők is ezen időpontig készítik el a számviteli beszámolójukat és vallják be a 2023-as adóévi adókötelezettségüket. A 2023-as évben nem volt olyan jogszabály-változás, amely a kisvállalati adóalanyok széles körét érintette volna, tehát a kisvállalati adó bevallása tulajdonképpen a már jól ismert szabályok alapján történik.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra