kiemelt témák: Mérlegképes könyvelők Könyvvizsgálók Adótanácsadók Vezető állású munkavállalók Vállalkozók

Legfrissebb hírek

Továbbképzési kötelezettségek 2016 - és további írások az Önadózó októberi számában

ELŐFIZETŐI HÍREK

Gazdag tartalmat adunk, témáink átfogják az ügyvitel, könyvelés, adózás teljes területét, cikkeinkben példák sorát olvashatja. Ha még nem előfizetőnk, fizessen elő most az Önadózóra - előfizetési díj 2016. októbertől decemberig 5.355,-Ft. (1.785,-Ft/hó). Próbálja ki az Önadózó előfizetést - most! Elõfizetés: info@onadozo.hu

Startup kézikönyv kis és nagyvállalkozásoknak

ELŐFIZETŐI HÍREK

Kiadványunkban a magyar kis és nagyvállalkozásoknak foglaljuk össze a növekedéséhez szükséges szervezési, vezetési, pénzügyi-számviteli, adózási, jogi, munkajogi és munkavédelmi alapokat. Ára: 9.900,-Ft + 800,Ft postaköltség - de Önadózó előfizetőknek 30% kedvezménnyel - 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltséggel rendelhető: info@onadozo.hu

Újabb vidékfejlesztési pályázatok jelennek meg ősszel

TÁMOGATÁSOK

Jelentős túljelentkezés van a vidékfejlesztési pályázatokon az állattartó telepek korszerűsítésére, az élelmiszeripari, a borászati, a kertészeti területeken.

ADÓKONFERENCIA – Felkészülés a 2017-es adóévre

ELŐFIZETŐI HÍREK

Ahogy évről évre, január 1-től ismét változnak az adótörvények! Megújul például a cafeteria rendszer, változás várható az jövedéki adót illetően, módosulások lesznek az áfában, de kedvezőbbé válik például a KATA és a KIVA!

Hatékonyabban kell fellépni a pénzmosás ellen az Európa Tanács szerint

ART

Az ügyészségeknek többet kell tenniük azért, hogy pénzmosással kapcsolatos ítéletek szülessenek. Erre azért van szükség, hogy a vagyonelkobzást elrendelő bírói határozatok elrettentő például szolgáljak és csökkentsék a bűnözői hajlandóságot

További híreink »

Olvasói vélemények

 • Gratulálni szeretnénk Önöknek, mert nagyon hasznos a fórum és az újság is. Csak ezt az újságot olvassuk és ezt az oldalt használjuk. Az újságba nagyon jók a gyakorlati példák, a fórum rendkívül hasznos, és mindemellett gyors is. Az ügyfélszolgálat elérhető és segítőkész.

  4 Negyed Kft.

 • Köszönjük szépen a cafeteria szabályzatot. Egyetlen szaklapot, fórumot sem láttunk, ahol ilyen nagy segítséget kaptunk volna (ideértve a számviteli szabályzatokat is). Örömmel vagyunk az Önök előfizetői. Igazán köszönjük az adminisztrációkkal teli szakmánkban ezt a nagy segítséget.

  Nagy Edit

 • Ebben minden benne van. A többi nyugodtan lemondható!

  T.A.

 • Gondolkodom az előfizetésen, mert kezd abnormálissá válni MO-n a jogi helyzet. 35 éve vagyok a szakmában, de most semmiben nem vagyok biztos.

  B.L.É.

 • Nagy elismeréssel adózunk az Önadózó szerkesztésével kapcsolatban. El kell mondjam, nagyon sok kiadványt lemondtunk a jövő évtől, de az Önadózót biztosan nem fogjuk, mert nagyon sok értékes információt találunk benne.

  Hochschornerné Strasszer Éva

Rovatok