Önadózó előfizetői csomag 2024

Velünk 2024-ban is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat – nemkülönben helyben kezelni a rendre érkező aktuális válságokat. Elnézve az Országgyűlésbe már beterjesztett adótörvény-javaslatokat, 2024. évben még nagyobb szükség lesz az Önadózó szakmai segítségére, útmutatóira. Előfizetés az Előfizetés az újságra menüpontban.

Előfizetési díj 2024. 1-12 hónapra - papíralapon bruttó 31.500,-Ft, kizárólag elektroniuksan bruttó 30.480,-Ft.

Előfizetőink részére 2024. évben a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online is  elérhető, illetve mobiltelefonon is. 

● Az Önadózó Fórum tagságért 2 kredit jár a mérlegképes könyvelőknek, adótanácsadóknak, adószakértőknek (szervezeti kredit). Regisztráció az Önadózó Fórum tagságra Önadózó Fiók / Saját adatok módosítása / kredit igazolása menüben.

2024. évi szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen:Számviteli politikai és szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat, Cafetéria szabályzat, GDPR szabályzat kkv-knak, és könyvelőirodáknak.

Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk (Gyorskérdés), amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben.

Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. Segédletekkel, Iratmintákkal, ingyenes és kedvezményes e-könyvekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

Önadózó Expressz Hírlevél:e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal.

● Kulcs-Soft program hozzáférés: Az Önadózó előfizető 2024. évben egy darab Kulcs-Soft program használatára jogosult a következő 5 termék közül:  Kulcs-Számla Start (dobozos számlázó, korlátlan számla kiállítással) ● Kulcs-Üzlet (online számlázó, deviza számlák kiállítására is alkalmas, korlátlan) ● Kulcs-Tárgyi Light – 5 céges ● Kulcs-Bér Standard 25 fő ● Kulcs-Könyvelés Standard – 5 céges

Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kapja az újságot, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. Az előfizetés megrendelése esetén elektronikus  számlát küldünk. Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

Tovább az előfiztéshezwww.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/


Vissza az előző oldalra