Szerzők
Ipacs Laura

SZÁMVITEL

CEU Középeurópai Egyetem oktatója (számvitel, pénzügy, könyvvizsgálat, stratégia)

Az ELTE elvégzése után Londonban szerezte meg üzleti diplomáját (MBA). Ezután a Coopers & Lybrand tanácsadó cégnél dolgozott a vállalati pénzügyek részlegen, és ezalatt végezte el az ACCA nemzetközi pénzügyi képesίtést. A tanácsadó cég után több nemzetközi vállalatnál, többek között a Hasbrónál és a DuPontnál szerzett pénzügyi vezetői és vállalatátalakίtási gyakorlatot.

Közel tίzéves vállalati gyakorlattal a háta mögött kezdett el pénzügyi oktatással és tanácsadással foglalkozni. Sikeres céges és nyίlt kurzusokat tart nemzetközi beszámolókészίtés (IFRS), vezetői számvitel és pénzügyi ismeretek témakörökben. Magyarországi tanfolyamai mellett rendszeresen tanίt a környező országokban, többek között Csehországban, Szlovákiában, Oroszországban, de Cipruson és Kίnában is. Szakterülete az ACCA vizsgaelőkészίtő kurzusok, számvitel, pénzügy, könyvvizsgálat, stratégia és teljesίtményirányίtás témakörökben.

2006-2007 között tagja volt az IFAC (Könyvvizsgálók Nemzetközi Szövetsége) Számviteli Oktatási Tanácsadó testületének, az ACCA delegáltjaként. 2003 és 2008 között képviselte Magyarországot és Közép-Európát az ACCA Nemzetközi szervezetében.


Vissza az előző oldalra