Változásfigyelő – Összefoglaló a jogszabályváltozásokról

A cikk a 2020 / 10 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: koronavirus-járvány


Míg az Önadózó nyári számában a veszélyhelyzet megszüntetéséről és a normalitásba történő átmenet szabályairól tudtunk beszámolni, szeptembertől már a járvány egyre terebélyesedő második hulláma, és a folyamatosan születő újabb korlátozások adják a témát. Sajnos így indul az elátkozott 2020-as év utolsó negyedéve mindenkinek az országban. Ismertetjük az üzletekre és ügyfélfogadó munkahelyekre is kiterjedő aktuális védelmi intézkedéseket, az utazási szabályokat, és a további gazdasági intézkedéseket.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: dr. Szabó Tibor ügyvéd válaszol telefonon, e-mailben feltett munkajogi, adózási kérdésre  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra