A kötetlen munkarendről

A cikk a 2020 / 11 lapszám 59. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szladovnyik Krisztina - dr. Horváth István

Címkék: kötetlen munkarend


A kötetlen szó hallatán elsőként talán a szabadságra asszociálunk. Amint írásunkban olvashatják, a kötetlen munkarend valóban nagyobb szabadságot ad a munkavállalónak mindennapjai megszervezésében, munkaadójának pedig könnyít adminisztrációs terhein. A kötetlenségnek azonban törvényi korlátai is vannak. A kölcsönös előnyök mellett megjelenik például a kötetlen munkarend alkalmazásával a rendkívüli munkavégzés szabályai kijátszásának gyanúja is.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra