Koronavírusjárvány 2.0 – Összefoglaló a jogszabályváltozásokról

A cikk a 2020 / 12 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Szabó Tibor

Címkék: veszélyhelyzet


Novemberre a koronavírus-járvány második hulláma újabb veszélyhelyzetet eredményezett és újabb szigorításokat követelt. Ismertetjük a hitelmoratórium meghosszabbításának szabályait, a gazdaságvédelmi intézkedéseket és a távmunkára vonatkozó új rendelkezéseket. Összefoglaljuk a jogi személy szervezetek, gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek, társasházak működésére vonatkozóan újonnan / ismételten bevezetett veszélyhelyzeti szabályokat is.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 1-12. hónapra 24.696,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Ingyenes Jogsegély vonal: telefonon, e-mailben válaszolunk munkajogi, cégjogi kérdésére  + Online csomag: Számviteli szabályzatok, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek + Cégmenedzselés digitális lap elérése. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra