A Brexit társadalombiztosítási következményei

A cikk a 2021 / 03 lapszám 44. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Gergely Katalin

Címkék: külföldi munkavállalás, Brexit


A biztosítási jogviszonyok megítélése, a kiküldetések kezelése, valamint a járulékfizetési kötelezettség fennállása. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az Egyesült Királyság EU-ból történő kilépésének milyen következményei vannak a társadalombiztosítás területén, a kilépést rendező dokumentumokban foglaltak hogyan befolyásolják az alkalmazandó jog megítélését, a biztosítási kötelezettség elbírálását, a járulékfizetési kötelezettséget. Cikkünkben példákon át mutatjuk be a lehetséges kérdéseket, és válaszokat.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 4-12. hónapra 18.522,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra