A helyi iparűzési adó 2021. adóévre való bevallása, egyes adóalap-megosztási módszerek

A cikk a 2022 / 04 lapszám 4. oldalán olvasható.


Írásunk a 2021. adóévi iparűzési adó, valamint a keresztféléves előleg-fizetési időszak adóelőlegének megállapításához, bevallásához kíván néhány általános gyakorlati támpontot nyújtani, így a benyújtás módját és csatornáját illetően. Emellett ismerteti az adóalap-megosztás négyféle módszerét – ide nem értve az energia piac, távközlési szektor szereplőit – amit példákon keresztül is szemléltet.    

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra