Uniós fellépés a postafiók cégek ellen

A cikk a 2022 / 07-08 lapszám 58. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Orbán Nikolett, Dr. Paseczki Loránd

Címkék: adatszolgáltatás, információcsere, DAC7, adóvisszaélés


Az elmúlt időszakban a nemzetközi adózás terén tapasztalható adóelkerülés és agresszív adótervezés elleni intenzív munka újabb állomásként a tényleges gazdasági tevékenységet nem folytató, az adott országban minimális gazdasági jelenléttel sem rendelkező, adóelőny elérése céljából használt ún. postafiók cégek ellen tervez fellépést az Európai Unió.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra