Őstermelők családi gazdaságával kapcsolatos áfa kérdések

A cikk a 2021 / 05 lapszám 19. oldalán olvasható.

Szerző: Vira Sándor

Címkék: őstermelő, családi gazdaság


Az idei évre jelentősen módosultak a mezőgazdasági tevékenységet végző személyek gazdálkodásával összefüggő szabályok. Új gazdálkodási formációk jelentek meg a régiek mellett. Jelenleg végezhető mezőgazdasági tevékenység őstermelőként, egyéni vállalkozóként, őstermelők családi gazdaságának keretében, családi mezőgazdasági társaság, vagy egyéb gazdasági társaság keretében. E cikket az új gazdálkodási formációnak az őstermelők családi gazdaságának szentelem.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

MOST FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓRA!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 5-12. hónapra 16.464,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra