Szja bevallás 2023

A cikk a 2024 / 05 lapszám 35. oldalán olvasható.

Szerző: Kopányiné Mészáros Edda

Címkék: szja bevallás 2024


Március 15-ével újra elindult a személyi jövedelemadó bevallás időszaka, hiszen a NAV eSZJA felületen elérhetjük a bevallási tervezetünket. Egészen május 21-éig lehetőség van a bevallás elkészítésére, szerkesztésére, beküldésére. Mint mindig az szja bevallásban most is van változás, amelyek általában a jogszabályi változásoknak köszönhetők. 2023. adóévre elkészített bevallási tervezet nem csak tartalmilag, hanem formailag is megváltozott.  A következőkben tájékozódhatunk a bevallással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, bemutatásra kerülnek a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (a továbbiakban: Szja törvény) azon változási, amelyek érintik az szja bevallást és megismerkedhetünk az eSZJA portál új felületével.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra