IAS1 Pénzügyi kimutatások prezentálása - Saját tőke változás kimutatás és a Cash flow kimutatás összeállítása

A cikk a 2020 / 06 lapszám 41. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: IFRS


A cikkben bemutatásra kerül az IAS1 Pénzügyi kimutatások prezentálása standard szerint a Saját tőke változás kimutatás és az IAS7 Cash Flow kimutatás összeállítása, amelyekhez kiindulópontként szolgál a vállalkozás mérlege és átfogó eredménykimutatása. A cikk az IAS 1 beszámoló Megjegyzések részének szerkezeti és tartalmi felépítésére vonatkozóan is bemutat egyfajta megoldást a Saját tőke változás, illetve a Cash flow kimutatás vonatkozásában.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

SEGÉDLET ONLINE SZÁMLÁZÁSHOZ KISVÁLLALKOZÓKNAK 

A pdf formátumban letölthető kézikönyv pontról pontra bemutatja, mit kell tennie a kisvállalkozónak ahhoz, hogy megfeleljen az új számlázási szabályoknak – amelyeket július 1-től minden vállalkozásnak kötelező alkalmaznia. A kézikönyv ára magában foglal egy 30 napos jogi tanácsadás szolgáltatást is korlátlan számú kérdés lehetőségével, ennek keretében a szerző dr. Szabó Tibor ügyvéd telefonos konzultáció keretében válaszol a számlázással és a vállalkozás működésével kapcsolatos kérdésekre, szükség esetén segít az online számla regisztrációs lépések elvégzésében is. Ára: 25.400,-Ft - Megrendelés: https://www.onadozo.hu/webaruhaz/e-konyvek-5/segedlet-online-szamlazashoz-kisvallalkozoknak-231


Vissza az előző oldalra