Ingatlanok, gépek, berendezések követő (eszközként való megjelenítés utáni) értékelése - KKV IFRS 17. szakasz

A cikk a 2023 / 09 lapszám 25. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: IFRS


A KKV IFRS 17. szakasza az Ingatlanok, gépek és berendezések számviteli kezelésére – besorolására, kezdeti megjelenítésére és követő értékelésére, közzétételére - vonatkozó szabályokat tartalmazza.  A cikk az eszközcsoport követő - eszközként való megjelenítése utáni – értékelését mutatja be, példák alapján értelmezi a gazdálkodó számviteli politikájaként választott értékelési modelleket, a költség (bekerülési érték) modellt és az átértékelési modellt, illetve vázolja a valós érték megállapításának hierarchiáját.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra