Kutatás-fejlesztési tevékenységhez kapcsolódó kedvezmények az adózásban

A cikk a 2023 / 09 lapszám 18. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Gaál Ágnes

Címkék: K+F, innovációs járulék, kutatás-fejlesztés


Minden társadalom érdeke, hogy ösztönözze az új kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények létrehozását, támogassa annak hasznosítását. A hazai adótörvények azon társaságok számára, melyek saját tevékenységi körben végeznek kutatás-fejlesztési tevékenységet, lehetőséget biztosítanak adóalap-kedvezmény és adott esetben adókedvezmény igénybevételére. Jelen cikk a kutatás-fejlesztési tevékenységhez [a továbbiakban: K+F tevékenység] kapcsolódó kedvezmények igénybevételére vonatkozó főbb szabályokat ismerteti.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra