Tanulmányi szerződésből eredő kötelezettségek és adózási következmények

A cikk a 2023 / 10 lapszám 34. oldalán olvasható.

Szerző: Horváthné Szabó Beáta

Címkék: tanulmányi szerződés


Adóköteles jövedelemnek tekintendő a tanulmányok folytatásához nyújtott támogatás? ● Mit tekintünk támogatásnak?  ● Mikor kell vizsgálni az adókötelezettség keletkezését?  ● Kinek kell az adót megfizetni? ● Köthetünk-e tanulmányi szerződést a munkavállalóval? ● Mi történik, ha a munkáltató, vagy a munkavállaló nem teljesíti a szerződésben vállalt kötelezettségét?

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra