Napelemes rendszer kiépítéséhez kapcsolódó munkáltatói támogatási lehetőségek

A cikk a 2023 / 04 lapszám 42. oldalán olvasható.

Szerző: Kovács Kinga Dóra

Címkék: munkáltatói lakáscélú kölcsön


A munkáltató a napelemes rendszer kiépítéséhez adhat kedvezményes kamatozású vagy akár adómentes munkáltatói kölcsönt, illetve vissza nem térítendő támogatást is, valamint dönthet úgy is, hogy munkabérelőleget ad a felmerülő nagyobb kiadás kiegyenlítéséhez. Cikkünkben bemutatjuk hogyan alakul ezen támogatási lehetőségek adóügyi megítélése.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2023-RA AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk  könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2023 Cafetéria szabályzat 2023 Pénzmosás elleni szabályzat csomag 2023 GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,●  Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó WebáruhgázbanElőfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra