Tanulók, hallgatók jövedelmeinek adózása

A cikk a 2023 / 06 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Kiss Zoltán

Címkék: diákok foglalkoztatása, tanuló, hallgatói juttatások


A tanulók, hallgatók számos olyan élethelyzetbe kerülhetnek, amelyben jövedelmet szereznek, így például tanulmányaik során ösztöndíjat kaphatnak, tudományos verseny kapcsán díjazásban részesülhetnek, szabadidejükben viszont akár kereső tevékenységet is folytathatnak. Cikkünk az ezen jövedelmek kapcsán felmerülő közteher kötelezettségeket mutatja be.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra