Évzáró munkaügyi teendők egy különös feladattal

A cikk a 2023 / 12 lapszám 59. oldalán olvasható.

Szerző: Szladovnyik Krisztina - Horváth István

Címkék: minimálbér, munkaidőkeret, garantált bérminimum


Rendhagyó módon az új minimálbér és a garantált bérminimum már 2023 december 1-én életbe lép, nem várt külön feladatokat adva könyvelőknek, bérszámfejtőknek, és a programozóknak. Foglalkozunk a munkaidőkerettel kapcsolatos elszámolás és ennek szükségszerű bérvonzatával, valamint a munkaszüneti napi foglalkoztatás lehetőségével, figyelemmel arra, hogy az esztendő vége egyben egyik legfontosabb ünnepének eljöttét is jelenti. A szabadság kiadásával kapcsolatos év végi teendőket külön cikkben mutatjuk be.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra