Új, SZÜF-ös nyomtatványok az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaiban

A cikk a 2023 / 12 lapszám 46. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Bogdán Zsuzsanna

Címkék: pénzbeli ellátások


2024. január 1-jétől megújulnak azok a nyomtatványok, melyeken az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait lehet igényelni. Legfontosabb ezek közül a társadalombiztosítási kifizetőhelyet nem működtető foglalkoztatók által eddig használt ÁNYK alapú „Foglalkoztatói Igazolás” elnevezésű nyomtatvány mely lecserélésre, és adattartalmában megújításra kerül. Cikkünkben ezen nyomtatvány újdonságait járjuk körül, hiszen ez az év elejétől minden foglalkoztatót érint. Kinek, mikor, hol és hogyan kell benyújtani.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra