Hogyan növelhetik a könyvelők bevételeiket, szélesíthetik szolgáltatásaik körét?

A cikk a 2024 / 02 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Kerényi Máté Fülöp - Vadász Iván

Címkék: mérlegképes könyvelők


A Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete 2023. őszén Adótervezők Klubja címen új rendezvénysorozatot indított. A havonta megrendezésre kerülő találkozók keretében a résztvevők aktuális számviteli- és adózási lehetőségeket mutatnak be egymásnak, megosztják egymással legfrissebb tapasztalataikat, valamint a szakmát – annak gyakorlóit – érintő fontos kihívásokat tekintenek át, közösen keresnek megoldásokat ezekre. Jelen írásunkban a 2023. december 7-i találkozó utolsó blokkjában elhangzottakat foglaljuk össze azzal a céllal, hogy ne csak a rendezvény résztvevői, de az Önadózó olvasói is ötleteket meríthessenek a résztvevők hozzászólásaiból.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra