KKV IFRS - Beszámolási időszak vége utáni események megjelenítése a kis- és középvállalkozások pénzügyi kimutatásaiban

A cikk a 2024 / 02 lapszám 26. oldalán olvasható.

Szerző: Szegediné Dr. Lengyel Piroska

Címkék: KKV IFRS


A KKV IFRS 32. szakasza azon gazdasági események elszámolására és a pénzügyi kimutatásban történő megjelenítésére összpontosít, amelyek a beszámolási időszak vége és a pénzügyi kimutatások kiadásra/közzétételre való engedélyezésének dátuma között következnek be. A cikk bemutatja a témát, a szakasz előírásait magyarázó megjegyzésekkel és példákkal illusztrálja, értelmezi a módosító és nem módosító események számviteli kezelését, illetve számba veszi a gazdálkodó közzétételi kötelezettségeit.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra