Az egészségügyi szolgáltatás igénybevételéhez nyújtott utazási költségtérítési támogatás

A cikk a 2024 / 04 lapszám 55. oldalán olvasható.

Szerző: dr. Bogdán Zsuzsanna

Címkék: utazási költségtérítés


A közösségi közlekedésben 2024. március 1-jén bevezetetett új tarifarendszer miatt talán most a legidőszerűbb áttekinteni az egészségbiztosítási ellátások igénybevételéhez nyújtott utazási költségtérítési támogatásra vonatkozó szabályokat. Arról, hogy hogyan befolyásolja a támogatást az újonnan bevezetett tarifarendszer, cikkünkből részletes tájékoztatást kaphatnak.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra