Diákok, alkalmi munkavállalók foglalkoztatásának adó- és járulékvonzata

A cikk a 2024 / 06 lapszám 4. oldalán olvasható.

Szerző: Dr. Kiss Zoltán

Címkék: diákmunka


A nyári időszak közeledtével gyakran felmerül kérdésként, hogy milyen formában, milyen közterhek mellett lehetséges diákok foglalkoztatása. Emellett ilyenkor a különböző időszaki munkák miatt népszerűbb az alkalmi munkavállalók foglalkoztatása is. Cikkünkben bemutatjuk, hogy ezen személyi körben a különböző foglalkoztatási formák milyen közteher fizetési kötelezettség mellett alkalmazhatóak.

A szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. A tartalom megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra