Gyorskérdés
JOG - Polgári jog, gazdasági jog, cégjog, civil szervezetek

Cégkapu - e-mail cím


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

emmabt 2017-08-21 09:30:34

Szeretném megkérdezni, van-e arról tudomásotok, hogy a cégkapu regisztrációkor megadott e-mail cím változtatható-e a későbbiekben?
Az e-mail cím a céghez, vagy a cégkapu megbízotthoz kapcsolódik? Mert a cégkapu megbízott változtatható, de az e-mail cím? Olvasok olyan tanácsot, hogy hozzunk létre erre a célra külön egy e-mail címet. Itt megvan a kockázat, hogy elfelejtjük megnézni. Majd december 1-je után fogjuk látni, hogy mit tudunk változtatni. Jó lenne jól választani.
Köszönöm szépen. Edit.

Témanyitó hozzászólás

artim.david 2017-08-22 11:26:53

Én ezt a kérdést feltettem az ügyfélszolgálaton és az alábbi választ kaptam:
"Tájékoztatjuk, hogy ha a cégkapumegbízott (majd a kapcsolattartó) a/egy könyvelő lenne, igen az ő adatait kell megadni és az Ön által megírtak alapján jól végezték el a regisztrációt. Amennyiben a későbbiekben a regisztrált e-mail címen mégis módosítanának, ezt az adminisztrációs felületen tudják majd megtenni (ennek publikálása decemberre várható)."
Remélem segítettem
Péterné

Felhasználói hozzászólás

emmabt 2017-08-25 10:31:17

Nagyon szépen köszönöm, igen, nagyon sokat segítettél. Én is feltettem a kérdést e-mailben jónéhány napja, sajnos választ még nem kaptam. De szerencsére Te kaptál, és megosztottad. Köszönöm szépen mégegyszer.
Edit.

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra