Gyorskérdés
MUNKAJOG - Munka Törvénykönyve

Megváltozott munkaképességű személy foglalkoztatása


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

gpinter 2021-03-10 13:04:25

Kedves Papati! aki kizárólag folyamatos támogatással foglalkoztatható, de önellátásra képes és egészségi állapota 1-30 % közötti (D kategória),jelenleg még betegállományban van, egy cég ügyvezetője, Bt beltag .Ez a tény. Ha a rokkantsági ellátást majd igényli, folyósítása mellett dolgozhat-e, kérem tudna-e segíteni milyen jogviszonyban lenne jó foglalkoztatni továbbra is a Társaságban. Bt beltag csere lenne (ő Bt kültag (dolgozhat?) adminisztratív munka?) Kérem segítsen ha tud. Köszönettel Gabi

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2021-03-11 05:45:26

Kedves Gabi,
Az orvos szakmai részére természetesen nem tudok válaszolni, lényeg, hogy egészségileg alkalmas legyen az ellátandó feladatra. Ugyanakkor az biztos, hogy már nincs korlát sem a keresetének összegére, sem a foglalkoztatás jogviszonyára vonatkozóan.
papati

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra