Gyorskérdés
JOG - Polgári jog, gazdasági jog, cégjog, civil szervezetek

Tanúsítvány kiállítás


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

naboja 2023-04-28 15:20:57

Tisztelt Szakértő!

Adott egy cég, amely speciális gépek gyártásával foglalkozik. Azon partnereknek, akik igénylik, oktatást is tartanak a gépek használatával kapcsolatban, melyet tanácsadásként számláznak ki.

Amennyiben ezen oktatás elvégzéséről szeretnének egy tanúsítványt, vagy oklevelet kiállítani a partnereik számára, úgy van-e esetleg ezzel kapcsolatban bármilyen előírás, aminek meg kellene felelnie a cégnek?

Feltételezem, hogy az Oktatási Hivatal felé nem kell ilyesmit bejelenteni, mert gyakorlatilag az általuk adott tanúsítványnak tulajdonképpen semmi hatása nincs, csak örülnek a partnerek, mert kapnak egy szép oklevelet.

Más esetleg?

Előre is köszönöm szíves segítségét!

Üdv,
Naboja.

Témanyitó hozzászólás

Összesen: 0 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra