Gyorskérdés
TÁMOGATÁSOK - Támogatások, pályázatok

Ügyvédi Iroda Ginop Plusz


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Űrdongó 2021-07-05 10:09:12

Tisztelt Szakértők !
Ügyvédi Iroda beszámolóját nem kell közzétenni , sőt már a Kamaránál sem kell letétbe helyezni. Viszont , a Ginop Plusz pályázat keretében Ügyvédi Iroda is pályázhat , de nem tudja teljesíteni azt a feltételt, hogy a beszámolóját az
e-beszamolo.im.gov.hu
felületen elérhető legyen.
Kértünk állásfoglalást a pályázathoz és azt a választ kaptuk, hogy elérhető kell legyen a beszámoló a felületen, ez feltétel.
Kérem szíves segítségüket, hogy mi lehet a pontos menete annak, hogy Ügyvédi Iroda beszámolóját " áttuszkoljuk " ezen a felületen. Cégjegyzékszám nélkül - úgy gondolom - technikailag kivitelezhetetlen, de talán Önök tudnak valamilyen megoldást.
köszönettel

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2021-07-06 09:44:33

Remélem, más is megszólítva érzi magát és lesz hasznos tanácsa. Viszont részemről semmi ötlet, hogyan lehetne a feltételt teljesíteniük:(
papattila

Szakértői hozzászólás

Űrdongó 2021-07-06 11:54:47

:) köszönöm.

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra