Gyorskérdés
DIGITALIZÁCIÓ - Információk az elektronikus ügyintézés gyakorlati alkalmazásához

ÜPO-üzenetek


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

maniko 2023-02-08 13:47:47

Tisztelt Önadózó!
Az új ÜPO-al kapcsolatban felmerült egy kérdés: hogy hol találhatóak meg azok az üzenetek, amelyek eddig az ebev/üzenetek fülnél voltak elérhetőek. Nem a bevallásokkal kapcsolatos üzeneteket hiányolom (elfogadó nyugta, hibaüzenet stb., mert azokat megtaláltam) hanem pl. olyanok mint végrehajtási költségátalány levél vagy értesítés közösségi adószámról... tehát a satöbbi kategória. Próbáltam NAV-val egyeztetni az ügyfélszolgálat (1819) nem tudja, próbálják kapcsolni az informatikát, őket nem tudtam elérni (20 percig csörög, minden ügyintéző foglalt, aztán szétkapcsol-ezt próbáltam többször). Hátha itt tudja valaki a megfejtést.
Köszönöm előre is!

Témanyitó hozzászólás

Összesen: 0 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra