Létszámkorlát a könyvelő és az adótanácsadó képzésben

Forrás: Penta

Fontos változás, hogy a szeptember 1-től induló OKJ-s tanfolyamok - így a pénzügyi-számviteli ügyintéző, a mérlegképes könyvelő és az adótanácsadó képzések is - már csak 30 fős létszámkorláttal indulhatnak. Nézze meg a PENTA UNIÓ Zrt. induló képzéseit és jelentkezzen még augusztusban, nehogy lemaradjon.

Fontos változás, hogy a szeptember 1-től induló OKJ-s tanfolyamok - így a pénzügyi-számviteli ügyintéző, a mérlegképes könyvelő és az adótanácsadó képzések is - már csak 30 fős létszámkorláttal indulhatnak.

A változásnak kettős hatása lehet: egyrészt emelkedhet a képzés színvonala a kisebb csoportok révén, másrészt áremelkedést eredményezhet, illetve könnyen előfordulhat, hogy egy-egy jelentkező lemarad a képzésről.

Az áremelkedés azoknál a képzőknél várható, akik eddig az alacsony tanfolyami árat vagy éppen a drágább, színvonalas oktatókat a magasabb csoportlétszámmal tudták finanszírozni.

Elsősorban kisebb városokban fordulhat elő, hogy azok, akik a 30 fős csoportkereten felül jelentkeznek, kénytelenek lesznek várni akár egy évet is, mivel a képző nem kockáztatja meg egy újabb, kis létszámú, ezért veszteséges csoport indítását.

Mivel a változások a szeptember 1-től induló képzéseket érintik, ezért több tanfolyamot még augusztusi indulással hirdettek meg a képzők. Nézze meg a PENTA UNIÓ Zrt. induló képzéseit és jelentkezzen még augusztusban, nehogy lemaradjon:


>> Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés

>> Mérlegképes könyvelő képzés

>> Adótanácsadó képzés

>> TB ügyintéző és Bérügyintéző képzés

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra