Magyar fiatal sikere az EY nemzetközi adóversenyén

Forrás: NOGUCHI PORTER NOVELLI

Címkék: EY


A világ legjobbjai közé került Borsos Tünde Petra, a Corvinus Egyetem idén végzett hallgatója az EY nemzetközi adóversenyén. A globális versenyen dobogós, Magyarországot képviselő fiatal szakember most rövid időre a londoni EY-nál próbálhatja ki magát, ahonnan visszatérve adótanácsadói állása várja a cég budapesti irodájában.

A világ huszonöt országának legtehetségesebb fiataljai mérték össze képességeiket idén Amszterdamban az EY Adóverseny nemzetközi döntőjében. A végső küzdelemben a versenyzők workshopok, valós példákon alapuló esettanulmányok és személyes beszélgetések során adtak számot tudásukról az EY szakértőiből, akadémikusokból és nemzetközi nagyvállalatok pénzügyi vezetőiből álló zsűri előtt.
 
Borsos Tünde Petra a magyarországi Adóverseny nyerteseként képviselte hazánkat a holland fővárosban, ahol végül a kínai Elaine Yi Longgal, valamint az indiai Archit Jhingonnal osztoztak a dobogón. A fiatal magyar szakember a hazai győzelmével kiérdemelt New York-i tanulmányútját követően, globális második helyezettként tíz napon át tanulhat majd szakmája legjobbjaitól az EY londoni központjában, az ott megszerzett tudást pedig a cég hazai irodájában kamatoztathatja, ahol nemrég adótanácsadóként kezdte meg karrierjét.
 
„Fantasztikus lehetőség és megtiszteltetés volt számomra, hogy nemzetközi szinten képviselhettem Magyarországot az EY Adóversenyén. A legelismertebb adószakértők oldalán láthattunk bele a szakma rejtelmeibe és szélesíthettük tudásunkat. Nagyon várom már a külföldi tapasztalatszerzést, és Budapestre hazatérve az itteni feladataimat is” - monda Borsos Tünde Petra, a világverseny döntőse.
 
„Nagyon büszkék vagyunk Tündére, hiszen rövid időn belül ő a második magyar fiatal, aki bekerült a legjobbak közé az EY globális versenyén” – mondta Rencz Botond, az EY Magyarország vezérigazgatója.  
 
A világversenyt 2012-ben a magyar nemzeti győztes, Osikovicz Edit Ágnes nyerte meg. Ő akkor a négynapos bostoni megmérettetésen húsz ország legjobbjait utasította maga mögé, jelenleg felváltva az EY budapesti és New York-i irodáiban dolgozik adótanácsadóként.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra