Miért Önadózó?

Forrás: Önadózó

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó adó- és számviteli szaklap - gazdag online szolgáltatásokkal. Fizessen elő most júniustól decemberig 12.495,-Ft előfizetési díjért. Előfizetés a számlázási és postázási cím megadásával: info@onadozo.hu Előfizetőink részére a következő szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítjuk:

Mit ad előfizetőinek az Önadózó?

1. Önadózó újság havonta 64 oldalon: szerzőink a legjobb szakemberek, az adóigazgatás és a gyakorlat világából. Témáink átfogják az ügyvitel teljes területét: adó - tb. - számvitel - munkaügyek. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok elektronikusan is elérhetők. Az újság minden hónap 1. napján jelenik meg, és az előfizetők részére a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti.

2. 2 + 2 mérlegképes kredit: az Önadózó előfizetéssel még 2 kredit is jár az előfizetőnek, illetve  továbbképzésre kötelezett 3 mérlegképes könyvelő végzettségű alkalmazottjának (kiadványkredit). A krediteket az előfizetési számlánk igazolja. A kreditek az előfizetési számla keltének megfelelő továbbképzési évben számolhatók el. Az Önadózó Fórum tagságért - amelyhez a www.onadozo.hu oldalon kell regisztrálni - további 2 mérlegképes kredit jár (szervezeti kredit). Adótanácsadók, könyvvizsgálók partnereinknél Önadózó kedvezménnyel szerezhetik meg saját kreditjeiket.
 
3. Szabályzat minták előfizetőinknek ingyenesen: Számviteli szabályzatok 2016 , Pénzmosás elleni szabályzat 2016, Cafetéria szabályzat 2016, Adatkezelési útmutató 2016. További ingyenes e-könyvekkel és Segédletekkel állunk előfizetőink rendelkezésére.

4. Önadózó Fórum: konzultációs szolgáltatásunk, amelynek keretében előfizetőink online kérdést tehetnek fel és arra szakértőink válaszolnak áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel, munkajog témakörben. Lásd itt: www.onadozo.hu/forum  + Az Önadózó Fórum tagsággal további 2 mérlegképes kredit is jár az előfizető max. 3 alkalmazottjának.
 
5. Önadózó Online: igen gazdag online adatbázissal rendelkezünk, amelyben adónemenként, címkékkel és kulcsszavakkal kereshet. regisztráljon a www.onadozo.hu oldalon, hozza létre előfizetői fiókját, és munkatársai önálló belépésére az alkalmazotti fiókokat, ahonnan az Önadózó online előfizetői szolgáltatásokat személyesen, saját nevük alatt vehetik igénybe.

6. Önadózó Expressz: e-mialben hetente kétszer küldött adó- és számviteli hírlevelünk, aktuális információkkal, figyelemfelhívásokkal. Már 16 ezren olvassák. Feliratkozás itt: www.onadozo.hu/hirlevel/

7. Önadózó Akadémia: online konferencia szolgáltatásunk, amelynek keretében előfizetőink szakmai előadásokat hallgathatnak meg, az előadás írásos anyagának letöltése mellett, hozzászólási, kérdés-feltevési lehetőséggel.

8. Önadózó Könyvelői Szaknévsor: előfizetőink regisztrálhatnak a www.vpont.hu alatti szaknévsorban, saját logóval, elérhetőséggel, az adatok megjelennek az Önadózó honlapon is.

9. Önadózó képzési kedvezmény: állandó partnereink – Penta Unió, Sämling, Infoszféra - által szervezett képzés, konferencia díjából Önadózó előfizetői kedvezmény vehető igénybe - a www.onadozo.hu oldalon meghirdetendő részvételi feltételek szerint Ez a kedvezmény könyvvizsgálói, adótanácsadói kreditet adó képzésekre is igénybe vehető.

10. Önadózó Ügyfélszolgálat: bizton számíthat arra, hogy az előfizetéssel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit megválaszoljuk, panaszait megoldjuk, észrevételeit meghallgatjuk. Ha késve, vagy hibásan kap újságot, könyvet, mindenképpen pótoljuk, ha tévesen fizetne a számlánkra, a téves fizetést visszautaljuk, ha elvesztette a számláját, másolatot küldünk. A www.onadozo.hu oldal használatához, regisztrációhoz e-mailben is és telefonon is segítséget adunk. Lásd itt: www.onadozo.hu/kapcsolat/

Önadózó előfizetés 2016 májustól decemberig 14.280,-Ft-ért: info@onadozo.hu 

Ha most előfizet - 2 db. ajándék könyvet választhat - a készlet erejéig - az alábbiak közül:

-Gazdasági események kontirozása A-tól Z-ig 2010 
-Költségvetési gazdasági események kontirozása A-tól Z-ig 

-Hitelintézeti számvitel 
-A controlling rendszere
-A vezetői számvitel alapjai
-Tőzsdei ismeretek


2016-OS SZABÁLYZAT MINTÁK - ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐKNEK INGYENESEN!

Számviteli politika, Pénzkezelési szabályzat, Értékelési szabályzat, Selejtezési szabályzat. Cafetéria szabályzat, Adatkezelési útmutató, Lakáscélú munkáltatói támogatás kézikönyve, Pénzmosás elleni szabályzatok - Önadózó előfizetők részére ingyenesen letölthetők. Ha a belépéshez, regisztrációhoz segítséget kér, írjon e-mailt az info@onadozo.hu címre. Ha még nem előfizetőnk, fizessen elő most májustól decemberig 14.280,-Ft-ért, és ingyenesen hozzájuthat szabályzatainkhoz. Előfizetés: info@onadozo.hu 

SZÁMVITELI POLITIKA ÉS SZÁMVITELI SZABÁLYZATOK 2016

A számviteli törvény 2016-os szabályai alapján készültek. Számviteli politika, Pénzkezelési szabályzat, Értékelési szabályzat, Selejtezési szabályzat. Mintaszabályzataink Önadózó előfizetők részére ingyenesen letölthetők, nem előfizetők 12.700,-Ft-ért megvásárolhatjákszére ingyenesen elérhetők már a következő 2016. évi szabályzatminták is:
Mintáink segítségével kialakítható a cég cafetéria és javadalmazási rendszere a 2016-os szabályok alapján
Hogyan vegyünk ki a cégből 5 millió forintot lakáscélra adómentesen? Hogyan adjunk adómentes juttatást munkavállalóinknak a cégben? Kézikönyv, amely bemutatja a lehetőségeket, forgatókönyv és iratminták, amelyek segítik a döntés meghozatalát.
Könyvelési szerződés (rövid), Könyvelési szerződés (részletes), Könyvelői szerződés Általános Szerződési Feltételekkel, Könyvelőiroda Szervezeti és Működési Szabályzata. Útmutató. A szerződés és szabályzatminták az új Polgári Törvénykönyv alapján készültek
Készült a NAV 2015. november 30-án közzétette mintaszabályzata alapján, szövegszerűen rendezi azokat a kérdéseket, amelyek a szolgáltatók szabályozási hatáskörébe tartoznak.
Készült a NAV 2015. november 30-án közzétette mintaszabályzata alapján, szövegszerűen rendezi azokat a kérdéseket, amelyek a szolgáltatók szabályozási hatáskörébe tartoznak.
 
Az útmutatóban leírjuk a céges adatkezelés alapvető tudnivalóit - minden céget érint. Adunk egy adatkezelési tájékoztatót, amit céges honlapján felhasználhat, adunk egy adatkezelési munkáltatói tájékoztatás mintát is. Mintáink tartalmazzák a munkahelyi kamerahasználat szabályozását is. Mintáink megfelelnek az Info. tv. és a Munka Törvénykönyve legújabb rendelkezéseinek.

FIZESSEN ELŐ 2024-RE AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek!  Velünk 2024-ben is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. Az Önadózó az egyik legnagyobb terjedelemmel jelentkező havi szaklap. Igen gazdag az archívumunk, az előfizetéssel ingyenesen hozzájuthat a megelőző évek lapszámaihoz. Az egyes lapszámok tartalma online elérhető, illetve mobiltelefonon is. Online csomagunk: Számviteli szabályzatok 2024 Cafetéria szabályzat 2024 Pénzmosás elleni szabályzat csomag GDPR Segédlet, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon,Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek Ingyenes e-könyvek és vásárlási kedvezmény az Önadózó Webáruhgázban ● Egyes Kulcs-Soft programok előfizetőknek ingyenesen ● Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra