Most még a régi áron csatlakozhat az Önadózó szakmai biztonságot nyújtó 2012-es programjához!

Forrás: Önadózó

A 2012-re összeállított előfizető csomagunk az Önadózó újságot a pénzügyi-számviteli-bérszámfejtői munkahelyek nélkülözhetetlen munkatársává teszi. Előfizetésével részesévé válik az Önadózó biztonságot nyújtó szakmai programjának. Az előfizetési díj 2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.)

Az év vége közeledtével felhívjuk figyelmét, hogy most még a régi áron fizethet elő az Önadózó 2012 évi lapszámaira. 

Az előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.)

Az előfizetéshez kérjük adja meg számlázási és szállítási címét!

Elõfizetés: info@onadozo.hu

A 2012-re összeállított előfizető csomagunk az Önadózót a pénzügyi-számviteli-bérszámfejtői munkahelyek nélkülözhetetlen munkatársává teszi.

Előfizetésével részesévé válik az Önadózó biztonságot nyújtó szakmai programjának:

 
1.  Kezdjük azzal az együttműködést, hogy 2012 január 1-től letöltheti az  Önadózó Cég-Adó-Tesztjét, amelyet a cég adó- és pénzügyi kockázatainak feltárásához és csökkentéséhez ajánlunk.
 
2. 2012-től előfizetőink részére díjmentesen és szerkeszthető formában letölthetővé tesszük Számviteli Szabályzat mintáinkat, amely a saját cégre aktualizálható. Ehhez útmutatót is adunk.

3. Ugyancsak díjmentesen adjuk előfizetőink részére a 2012 évre kidolgozott, ajánlott Cafetéria Szabályzat mintánkat.
 
4. Az Önadózó havonta megjelenő lapszámai felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is.
 
5. Az Önadózó újságot előfizetőként elektronikusan is olvashatja a www.onadozo.hu oldalon.
 
6. Előfizetőként automatikusan hozzájuthat az Önadózó Archívumához – a tárgyévet megelőző lapszámokhoz, teljes tartalmukhoz. Az elévülési időn belül minden lapszámunk aktuális!
 
7. Iratkozzon fel az Önadózó Online Hírlevélre – tájékozódhat a napi adózási információkról, határidős feladatokról, pályázati, támogatási lehetőségekről. www.onadozo.hu
 
8. Vegye igénybe az Önadózó Fórum szolgáltatását – szakmai kérdését a honlapon fórumrendszerben válaszoljuk meg. www.onadozo.hu
 
9. Előfizetőként használhatja adózási Segédleteinket, amelyek egy-egy adózási, számviteli kérdés részletes gyakorlati kifejtését tartalmazzák. www.onadozo.hu
 
10.  A jogszabályi változások függvényében 2012-ben kezdeményezzük az Önadózó újság kreditpont minősítését.
 
11. Szakkönyveinkre 20% előfizetői kedvezményt biztosítunk. www.onadozo.hu
 
12. Előfizetőink részére a Samling Kft. 10% kedvezményt biztosít az általa szervezett képzéseken.  
 
13. Könyvelők irodák részére ajánljuk a V Pont Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Szaknévsorában való regisztrációt a www.vpont.hu alatt.

Kedvező ár – értékes és komplex tartalom – ez az Önadózó 2012-ben - Mindez most decemberben csak 17.640,-Ft.


Előfizetés: info@onadozo.hu

 

______________________________________________________________

ÖNADÓZÓ - szakmai segítség az adózásban és könyvvitelben!

Az Önadózó  újságból, honlapból, elektronikus és online szolgáltatásokból álló előfizetői csomagja folyamatos szakmai segítséget és támogatást nyújt a komplex vállalati ügyvitel szakszerű viteléhez, a vállalkozás, intézmény adózási, kifizetői, könyvviteli és munkaügyi feladatainak ellátásához. Az egyes lapszámok felhívják a figyelmet aktuális feladatokra, lehetőségekre, értelmezik az adójogszabályokat, bemutatják az egyes adókötelezettségek szakszerű teljesítésének rendjét, felkészítik a szervezetet a jövőbeni adóellenőrzésre is. Előfizetési  díj  2012. évre most még 17.640,-Ft (1.470,-Ft/hó.) Kedvezményeink miatt az előfizetéssel pénzügyileg is nyer, nem csak szakmailag.

Előfizetés: info@onadozo.hu


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra