Most még a régi áron hosszabbíthatja meg Önadózó előfizetését 2022-re

Forrás: Önadózó

Ha még nem tette volna, a szolgáltatás folyamatossága érdekében kérjük az Önadózó 2022. évi előfizetési számlájának kiegyenlítését. Most még az idei áron fizethető elő jövő évre, 2022. január 1-ét követően jelentős előfizetési díjemeléssel kell számolni.

Ha a számlát időközben kiegyenlítette, jelen emlékeztetőnket kérjük tekintse tárgytalannak, de az Ajándékcsomag jár Önnek.

Ha még nem egyenlítette ki számlánkat, akkor a következőket kérjük: 

 • A számlát kiegyenlítheti átutalással  a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú bankszámlájára. Az előfizetési díj 2022. évre 26.964,-Ft (print + online verzióban). A gyorsabb feldolgozás érdekében kérjük, hogy a közlemény rovatban a számlán szereplő ügyfélkódot + a befizetés-azonosítót pontosan tüntesse fel.
 • A számlaküldő e-mailben szereplő linkről bankkártyával is fizethet.

A szolgáltatás folyamatossága érdekében kérjük a számla kiegyenlítését legkésőbb november 12. napjáig.

A számla ilyen kiegyenlítése esetén még elérhetővé tesszük a következő Ajándékcsomagunkat:

  • 1. Ügyvezetők könyve (426. oldal pdf + 45 db. üzleti szabályzat és szerződésminta, Word, Excel) 
   2. 2022-es szabályoknak megfelelő pénzmosás elleni szabályzat minták útmutatóval (mérlegképes könyvelők, adótanácsadók, adószakértők, ingatlanforgalmazók, székhelyszolgáltatók, árukereskedők részére) 
   3. Mit írjunk a számlára?  (Táblázat, pdf)
   4. Nyilvántartás minta a cég, szervezet tényleges tulajdonosáról - Excel (Az Afad tv. 5.§-a szerinti kötelezettség)

Az ajándékcsomag e-könyvei letölthetők a számla kiegyenlítése után az Önadózó fiók Ajándékcsomagok menüjéből.

Az Önadózó 2022. évi előfizetési szolgáltatásokról részletesen itt tájékozódhat: https://www.onadozo.hu/onadozo-elofizetoi-csomag-2022-8Az Önadózó előfizetői csomagja keretében előfizetőinknek 2022. évben is ingyenesen biztosítjuk a számviteli szabályzatokat, GDPR csomagot, pénzmosás elleni szabályzatokat, a krediteket, az Önadózó Fórum szolgáltatást.

Kérjük jelezze azt is, ha nem kívánja előfizetését meghosszabbítani. mert ezt tudomásul véve a számlát stornózzuk, és nem küldünk több ilyen emlékeztetőt sem.

Felhívjuk figyelmét, hogy most még az idei áron fizethet elő jövő évre, 2022. január 1-ét követő esetleges előfizetése esetén a garantált bérminimum és az előállítási költségek emelkedése miatt jelentős előfizetési díjemeléssel kell számolni.

Ha a számlával, szolgáltatással, Önadózó honlapon belépéssel, fiókkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van, vagy adatváltozás miatt új számlát kérne, kérjük jelezze az alábbi elérhetőségeinken:
Telefonon: 06 30 158 8787
Interneten: https://www.onadozo.hu/irjon-nekunk-3
E-mailben: info@onadozo.hu

Tisztelettel:
Adónet / Önadózó 
dr. Szabó Tibor
www.onadozo.hu

FIZESSEN ELŐ AZ ÖNADÓZÓ ÚJSÁGRA ÉS ONLINE CSOMAGJÁRA!

Önadózó - okos újság okos cégeknek és könyvelőknek! Az Önadózó csomag előfizetési díja 2022. 7-12. hónapra 14.490,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2022, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2022, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra