Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Felszámolási zárómérleg közzététele


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

retep681 2020-05-13 15:35:50

Kedves Attila !


Egy felszámolás alá került cég ügye úgy végződött , hogy visszakerült a normál módon működő gazdálkodók közé mivel sikerült a hitelezőkkel a megállapodás . A felszámolási záró mérlege elkészült a felszámolás időszakára . Kinek és hol kell közzétenni ezen beszámolót ? Kell -e kiegésztő mellékletet készíteni ?


Válaszát előre is köszönöm

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2020-05-14 16:15:15

Kedves József,
A közzététel a felszámoló feladata (225/2000.Korm.rend.). Szerintem nincs normál kieg.melléklet, de szöveges jelentést kell készíteni a záró mérleghez (őszintén szólva soha nem volt ilyen feladatom). Az egészen pontos információkat viszont a felszámolónak kellene tudnia, hiszen ő ezt "főállásban" teszi nap mint nap...
papattila

Szakértői hozzászólás

Összesen: 1 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra