Gyorskérdés
SZÁMVITEL - Számvitel, könyvelés, könyvvizsgálat

Készlet értéke


A Gyorskérdés szolgáltatás igénybevétele az Önadózó újság előfizetői részére biztosított. Az összes hozzászólás megtekintéséhez regisztráljon vagy lépjen be előfizetőként!

Az Önadózóval könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli feladatokat, és elkerülni a buktatókat. A Gyorskérdés menüpontban pedig előfizetőként szakmai konzultációt kérhet.

Libcsi201 2019-04-10 08:09:16

Tisztelt Szakértők, Mikrogazdálkodói beszámolót készítő könyvkiadó cég részére adott könyv kiadásához kapcsolódóan a támogatás egy része 2019-ben érkezik meg, de a nyomdaköltség már 2018-ban kifizetésre került. Ebben az esetben hogyan határozható meg a készlet érték? Jól gondolom, hogy időbeli elhatárolással bevétel a tármogatás? idén januárban már beérkezett a a támogatás Köszönöm a válaszukat.

Témanyitó hozzászólás

Pap Attila Önadózó szakértő 2019-04-12 05:02:09

Költségek ellentételezésére adott támogatás esetén már az sem feltétel, hogy a támogatásról szóló döntés a beszámoló készítésig megszülessen, elegendő, ha a vállalkozó alappal valószínűsíteni tudja, hogy a támogatásnak meg fog felelni. Ennek okán a támogatás az elhatárolásokkal szemben egyéb bevételként számolható el 2018-ban.
papattila

Szakértői hozzászólás

Libcsi201 2019-04-12 09:25:55

Nagyon köszönöm,

Felhasználói hozzászólás

Összesen: 2 db hozzászólás


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Szabályzatok

Szabályzatok kategória összes termékének megtekintése

E-Könyvek

E-Könyvek kategória összes termékének megtekintése

Szakkönyvek

Szakkönyvek kategória összes termékének megtekintése

E-Start

Önadózó segítség az ügyek elektronikus intézéséhez.


Vissza az előző oldalra