Az IPOSZ a hatályos munkaszerződések felülvizsgálatát javasolja tagszervezeteinek

MUNKAJOG

Nyomtatás
Forrás: MTI

Címkék: munkaszerződés, Új Mt.


Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) a hatályos munkaszerződések felülvizsgálatát javasolja az ipartestületekbe tömörült munkaadóknak, nézzék meg, hogy az megfelel-e az új Munka törvénykönyve előírásainak. Javasoljuk ezt minden más munkáltatónak is - ehhez kiváló segédeszköz a Munkajogi Navigátor - az új Munka Törvénykönyve című kiadványunk, amelyhez iratmintát is adunk.

A Munkajogi Navigátor című könyv iratmintatárral 9.900,-Ft + 990,-Ft postaköltség - Önadózó előfizetőknek 20% kedvezménnyel 7.920,-Ft + 990,-Ft postaköltség.  Megrendelés: info@onadozo.hu

Az IPOSZ sajtószolgálata közölte, hogy az érdekképviselet a családi, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak szóló összefoglalót készített az új jogszabályról. A honlapjukon közzétett, Az új Munka törvénykönyve rendelkezéseinek áttekintése munkaadói szempontból című összefoglalóban felsorolják a szektort érintő új jogokat és kötelezettségeket.

Az összeállításból megtudható, hogy mire érdemes odafigyelni a munkaügyi viták, az ellenőrzések során esetleg fellépő kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében.

A teljesség igénye nélkül felsorolja a legfontosabb változásokat a korábbi szabályozáshoz képest, illetve felhívja a figyelmet a Jogpont+ ingyenes jogsegély szolgálatra.


MOST MÉG AZ IDEI ÁRON FIZETHET ELŐ AZ ÖNADÓZÓ!

Az Önadózó újság előfizetési díja 2021. 10-12. hónapra 5.880,-Ft. Mit ad ennyiért Önnek az Önadózó? Önadózó újság havi lapszámai (az előfizetés kezdő hónapjától decemberig, print és elektronikus formátumban) + Online csomag: Számviteli szabályzatok 2021, GDPR Segédlet,  Pénzmosás elleni szabályzat 2021, Gyorskérdés szolgáltatás a honlapon, Segédletek + Mérlegképes és adótanácsadói kreditek. Előfizetni itt lehet: https://www.onadozo.hu/elofizetes-az-ujsagra/ 


Vissza az előző oldalra